FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786 email: myynti@fispars.fi

Asiakaspalvelu
email: info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 9-17.30

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.

HUIKEAT ALKUTALVEN TARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!!!

HYÖDYNNÄ USKOMATTOMAT ALEHINNAT JA TILAA OMA PALJU, TYNNYRISAUNA, GRILLLIKOTA TAI HUVIMAJA JO TÄNÄÄN JA SÄÄSTÄ!!

TARJOUSHINNAT VOIMASSA 18.12.2018 ASTI!

Kylpytynnyri / palju ruostumattomasta teräksestä ja lämpöpuu verhoilulla

LUXURY kylpytynnyrit

HalkaisijaPainoVesi- tilavuus,l Henkilö- määräHinta UppokaminallaHenkilö- määräHinta Ulkokaminalla
1,6270 kg 13004-5
2 499 €
2 240 €

6-7
2 750 €
2 390 €
1,8330 kg 18005-6
2 750 €
2 390 €

7-8
2 999 €
2 549 €
2,0390 kg 23006-7
2 999 €
2 599 €

8-9
3 250 €
2 699 €

Tynnyrin perusvarustukseen kuuluu:

• Lämpöpuulla verhoiltu rosteri tynnyri
• 2 Kiristysvannetta ruostumattomasta teräksestä
• Tynnyrin muotoon valmistetut istumapenkit
• Uppokamiina tai ulkopuolinen kamiina
• Kamiinan suoja-aita (uppokamiina mallissa)
• Savupiippu (2m)
• Savupiipun sadesuoja
• Suojakansi kamiinan yläpuolella (uppokamiina mallissa)
• Tyhjennysproppu
• Juomateline (uppokamiina mallissa)
• Tynnyrin reunalaudat

Lisävarusteet voitte katsoa TÄÄLTÄ>>

Tekniset tiedot:

• tynnyrin korkeus: 1.12m
• tynnyrin syvyys: 0.98m
• seinälaudan paksuus: 41mm
• pohjalaudan paksuus: 39mm
• istuinpenkkien korkeus: 320mm
• istuinpenkkien leveys: 350mm
• istuinpenkkien laudanpaksuus: 40mm

Fisparsin Luxus Kylpytynnyri yhdistää lämpökäsitellyn puun ruostumattomaan teräkseen

Fisparsin Luxury Sarjan luxus kylpytynnyri on designiltaan huippuluokkaa. Tämä lämpökäsitellyllä puulla verhoiltu upea kylpytynnyri sisältää mahtavan salaisuuden; sen sisäallas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä! Ruostumaton teräs tekee tästä luxus kylpytynnyristä säänkestävän, ajattoman, helppohoitoisen ja tyylikkään. Puisten paljujen tarvitsemaa turvottamisvaihetta tai vanteiden kiristämistä ei enää tarvita; rosteriallas on vesitiivis, hygieeninen ja helposti pestävä. Todella vahva ulkokuori kauniista sekä kestävästä lämpöpuusta ruostumattomine teräsyksityiskohtineen istuttaa kylpytynnyrisi kauniisti pihapiiriisi, oli se sitten kaupunkikodin puutarhassa, huvilan saunarannassa tai tunturin kupeella.

Ruostumaton palju on täynnä luxusta. Fisparsin luxus kylpytynnyri on saatavissa kolmessa eri koossa haluamasi henkilömäärän mukaan. Voit myös valita, haluatko ruostumattoman kylpytynnyrisi perinteisellä sisäänrakennetulla kamiinalla vai ulkoisella kamiinalla. Tutustu ennen valintaasi kaminatyyppien eroihin täällä: Kamiina, Kamina, Kamiinat | Fispars Oy. Luxus kylpytynnyri on tietysti varustettu ruostumattomalla kamiinalla, joten se kestää Luxury-paljusi tavoin isältä pojalle!

Luxus kylpytynnyri tuo ulkokylpyihin vaivattomuutta ja ajattomuutta

Fisparsin luxus palju tarjoaa ulkokylpemisen iloja jopa 9 hengelle kerrallaan. Ulkokamiinan tai sisäisen kaminan valinnan jälkeen voit valita ruostumattoman kylpytynnyrisi koon kylpijöiden määrän mukaan. Ulkoisen kaminan malleissa istumatilaa on huomattavasti enemmän ja lämmitys onnistuu vaivattomasti. Voit nopeuttaa veden lämpiämistä tilaamalla luxuspaljuusi kannen jo ruostumattoman paljusi tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen. Fispars on aina palveluksessasi! Katso Fisparsilta myös muut sopivat kylpytynnyreiden tarvikkeet.

Ulkokylpy on suosittua kesät talvet. Talvisin hankien keskellä nautinto on eksoottisin ja luonnollisesti verenkiertoa virkistävät avantopyrähdykset tai lumienkelten tekeminen hangessa ovat myös mahdolliset kuumavesikylvyn ansiosta. Kesähelteillä voit taas käyttää luxus paljuasi esimerkiksi vilvoitteluun löylyjen välissä tai virkistävään aamu pulahdukseen jotta päiväsi käynnistyy täysillä.

Ruostumaton palju on Fisparsilla suunniteltu siten, että muotoillut penkit ovat nostettavissa pois kylpytynnyristä. Tämä helpottaa huomattavasti paljun puhdistusta, lisäksi penkit ovat valmistettu kestävästä lämpöpuusta jonka ansiosta ne ovat kestävyydeltään huippuluokkaa. Luxus kylpytynnyri on tarkoitettu lämmitettäväksi 32-40 asteeseen jolloin se takaa kylpijöille parhaan mahdollisen palju-elämyksen. Uppokamina mallissa kamiina on suojattu puisella suoja-aidalla, joka suojaa kylpijöitä palovammalta. Kylpytynnyrissä nautiskeltaessa on kuitenkin aina noudatettava turvallisuusohjeita ja tervettä järkeä. Muista myös nauttia runsaasti nestettä nestehukan välttämiseksi. Myös saunahattu voi olla tarpeen suojaamassa kylpijän päätä. Fisparsilta voit tilata myös LED-valot tai porejärjestelmän ulkokylpyysi!

Täydellinen luxus kylpytynnyri syntyy huolellisella suunnittelulla, oikeilla varusteilla ja hyvin valitulla kylpyseuralla. Tervetuloa ostoksille Fisparsille – valitse ruostumaton palju lämpöpuisella verhoilulla ja et tule katumaan!

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786 email: myynti@fispars.fi

Asiakaspalvelu
email: info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 9-17.30

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.