8 Syytä valita tynnyrisauna

8 Syytä valita tynnyrisauna

Tynnyrisauna

Tynnyrisauna on yhä suositumpi vaihtoehto, kun omakotitaloon tai mökille halutaan rakentaa edustava pihasauna. Miksi siis kannattaisi valita tynnyrin muotoinen sauna tavanomaisen pihasaunan sijasta? Olen listannut seuraavaan yhteensä kahdeksan painavaa syytä, jotka puhuvat tiukkaa faktaa Fisparsin tynnyrisaunojen puolesta. Tarkista kuitenkin ennen tilausta Toimitus- ja myyntiehdot.

Syy numero 1 – huolettoman helppo tynnyrisauna

Tynnyrisauna on suorastaan uskomattoman helppo ja nopea pystyttää haluttuun paikkaan! Fispars toimittaa tynnyrisaunat noin 14 päivän kuluttua tilauksesta suoraan asiakkaan kotipihalle tai mökkimaisemaan. Jos paikka sijaitsee vaikeakulkuisessa maastossa, tarjolla on myös mahdollisuus saada tynnyrisaunatoimitus osiin purettuna – osat on puolestaan helppoa kuljettaa esimerkiksi saaressa sijaitsevalle mökille veneellä. Liikuteltava ja helposti pystytettävä sauna on siis tehokkuudesta ja elämän helppoudesta nauttivan ehdoton valinta! Fisparsilta hankit samalla kätevästi myös kaikki Saunatarvikkeet.

Syy numero 2 – omaan makuun tuunattu tynnyrisauna

Fispars tynnyrisaunoja on tarjolla eri mallisia, eri materiaalivaihtoehdoilla ja erilaisilla kiukailla. Jokainen voi siis tuunata tynnyrisaunasta täysin oman näköisensä. Tämä sauna on mahdollista tilata vaaka- tai pystymallisena. Materiaalivaihtoehtoina ovat kuusi ja lämpöpuu. Puukiukaasta pitävät voivat valita herkulliset löylyt ja käytännöllisyyden ystäville on tarjolla myös sähkökiukaita. Fispars tarjoaa asiakkailleen myös viimeiseen asti räätälöityjä palveluita, joiden ansiosta pihasauna on täysin sinun näköisesi. Jos olet aina unelmoinut vilvoittelevasi verannalla löylyjen lomassa, pienellä kuistilla varustettu pihasauna on loistava ratkaisu!

Syy numero 3 – tynnyrisauna on turvallinen vaihtoehto

Tynnyrisaunassa saunominen on täysin turvallista. Fisparsin turvalliset ja laadukkaat materiaalit tuovat löylyihisi turvallisuuden lisäksi nautintoja, sillä uusi pihasauna tarjoaa sinulle kaiken saunomiselämykseltä toivomasi. Rautaisella ammattitaidolla suunnitellut tynnyrisaunat tuovat arkeen ja juhlaan uusia miellyttäviä kokemuksia ja nautintoja.

Syy numero 4 – tynnyrisauna on huippuedullinen valinta

Monet tynnyrisaunan ostaneet ovat todella tyytyväisiä tuotteen hinta-laatu-suhteeseen. Tynnyrisauna ja perinteinen pihasauna eroavat kustannuksiltaan. Pihasaunan rakentaminen on lisäksi monesti aikaa vievä ja kuluttava projekti. Kun valitset tynnyrisaunan, se auttaa säästämään kustannuksissa ja saamaan hyvää jälkeä suhteellisen pienellä taloudellisella panostuksella.

Syy numero 5 – tynnyrisauna kuuluu suomalaiseen kulttuuriin

Saunominen on olennainen osa suomalaista sielunelämää. Saunassa puhdistaudutaan, rentoudutaan ja nautitaan lämmöstä myös talven kylmyydessä. Pihasauna on miellyttävää pystyttää omalle takapihalle tai mökin läheisyyteen. Elämyksen kruunaavat ehkäpä lisäksi kaunis järvimaisema ja viereen pystytetty Fisparsin kylpytynnyri, joka tarjoaa miellyttävät kylvyt kaikkina vuodenaikoina.

Syy numero 6 – tynnyrisauna on helppo siirtää

Jos jonain päivänä haluat muuttaa pihasi järjestystä, tämä pihasauna on ehdottomasti paras valinta. Helposti liikuteltava rakennelma on joustava ratkaisu, jonka avulla vältät raskaiden rakenteiden purkamisen.

Syy numero 7 – tynnyrisauna on sympaattinen elementti pihallasi

Tynnyrin muotoinen sauna on myös esteettinen vaihtoehto. Kun kaipaat pihallesi hauskoja ja ajatuksia herättäviä elementtejä, valitse Fisparin tynnyrisaunat ja paljut. Ne ovat hyvin suunniteltuja, korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Syy numero 8 –Tynnyrisaunan löylyt

Tynnyrisaunan pyöreän muodon ansiosta löylyt jakautuvat tasaisesti koko saunan alueelle ja ovat avain mahtavat. Hyvin suunnitellun ja toteutun ilmanvaihodon ansiosta happi ei lopu kesken saunomisen ja saunomista ei malta lopettaa. Tynnyrisauna lämpenee hetkessä pienellä polttopuu määärällä haluttuun lämpötilaan, pienen kuutiotilavuutensa ansiosta. Pääset saunomaan noin 30-45 minuutin kuluttua siitä kun olet sytyttänyt kiukaan.
Tutustu myös vinkkeihin saunojalle.

Jaa tämä viesti


Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: