Miten voi rakentaa tynnyrisauna itse? Asiakaskokemus

kuva Kuinka rakennetaan tynnyrisauna itse Asiakaskokemus

Miten voi rakentaa tynnyrisauna itse? Asiakaskokemus

Tšekkiläinen muusikko ja säveltäjä Daniel Bordovsky (tunnettu nimeltään ”Bortex”) päätti ryhtyä tynnyrisaunan rakentamiseen omin käsin ja onnistuneesti kokosi sen itse viidessä päivässä. Sen lisäksi, että hänellä on nyt paikka missä voi rentoutua ja purkaa stressiä, hän on ylpeä siitä että on rakentanut sen omin käsin. Saunan rakentaminen ei ole mikään pieni saavutus, ja on vielä vaikuttavaa, että hän sai hankkeen valmiiksi yksin, ilman kenenkään apua. Haastattelimme häntä jakaakseen kokemuksensa. Nauti lukemisesta ja katselusta, sillä Daniel teki kokoonpanoprosessista elokuvan ja seurasi sen omalla sävellyksellään.

1. Miten olet uskaltanut rakentamaan saunan yksin?

Katselin paljon videoita netistä odottaessani saunani toimitusta valmistajalta. Muistan, että minulla oli noin 5 viikkoa aikaa tutustua kaikkiin ohjeisiin, mukaan lukien muiden valmistajien, jotka ovat erikoistuneet tynnyrisaunojen valmistukseen. On totta, että saunan kasausprosessissa työskentelee yleensä vähintään kaksi henkilöä, mutta en voinut kuvitella, että sen tekeminen yksin olisi mahdotonta! Lisäksi saunapaketti tuli juuri sillä viikolla, kun perheeni lähti lomalle, joten jouduin tekemään päätöksen, joko odotan perhettä tai yritän kasata sen itse. Tietysti päätin kasata sen itse! Isäni nauroi minulle eikä uskonut, että voisin saada projektin valmiiksi ennen kuin perhe palaisi kotiin lomilta. Ajatus tehdä lyhyen kokoonpanoelokuvan syntyi heti, koska halusin näyttää perheelleni kuinka tein sen!

2. Kerro miten ja miksi valitsit tynnyrisaunan? Miksi valitsit Baltreston?

Olen ylipäätään suuri saunomisen ystävä ja kun muutimme tänä kesänä kaupungista maaseudulle, mietin, että olisi kiva saada takapihalle pienen saunan, jossa voisi rentoutua perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi vaikka asumme Keski-Euroopassa, meillä on silti hyvin kylmät talvet, joten olisi käytännöllistä, terveellistä ja mukavaa mennä saunaan aina kun halutaan. Tynnyrisauna oli unelmani, koska olin aina ihaillut kaunista muotoa ja käytännöllisyyttä. Se on kuin pieni eksoottinen rakennus, joka vangitsee ensi silmäyksellä. Pidin puulämmitteisen kamiinan ideasta, koska liekin katselu rauhoittaa ja polttopuista tulee hyvä tuoksu! Lisäksi halusin paikan, jossa voi jäädä rauhaan ja unohtaa kaikista digitaalisista teknologioista, työstresseistä, elämämme kiireistä ja loputtomasta levottomuudesta.

Olen tutkinut kotimaani paikalliset saunamyyjät, mutta mikään ei tuntunut hyvältä vaihtoehdolta. Oli joko järjettömän kallista tai kaupat tarjosivat vain koottuja saunoja, joissa ainoa mahdollinen kuljetustapa oli isolla nosturiautolla, mikä olisi mahdotonta, sillä takapihallamme ei ole autolle pääsyä. Melkein luovuin ajatuksesta, kun eräänä päivänä päätin katsoa saunavalmistajia kotimaani ulkopuolelta, joilta toimitus olisi saatavilla kaikkialle EU:ssa. Baltresto:n nettisivu oli ensimmäinen johon törmäsin! Hinta oli erittäin houkutteleva ja verkkosivut olivat selkeät, jokaisen tuotteen pääsivulla on lisävarustevalikko, jonka avulla voi luoda omanlaisen saunan haluamilla varusteilla mukaan lukien lämmitin, ovet, ikkunat, penkit, valaistus jne. Laatu näytti myös erittäin hyvältä, mutta olin hieman skeptinen toimitushinnan suhteen. Rahti Virosta täytyisi olla vähintään tuhat euroa, ajattelin itsekseni. Onneksi olin väärässä ja toimitushinta ei ollut edes puoliakaan siitä! Verrattuna paikallisiin kauppoihin tämä oli paras löytöni!

3. Miltä tuntui saunan kasausprosessi? Oliko se vaikeaa vai oliko se mielestäsi suhteellisen helppoa? Onko sinulla neuvoja muille, jotka harkitsevat samanlaista projektia?

Oli hienoa, että lähes kaikki osat olivat pakattu yksitellen, joten ne eivät olleet painavia ja pystyin siirtämään niitä itse. Oli vain muuttama vaihe, jolloin oli vaikea pärjätä yksin. Ensimmäinen oli pyöreiden etu ja taka puupaneelien kanssa. Paneelit olivat erittäin painavia, mutta hyvin suunniteltu asia on puoliksi tehty☝💪! Toinen haastekohta oli savupiipun asennus. Itse asiassa tämä on ainoa osa, josta en pystynyt edes kuvaamaan videota, koska oli vaikeuksia saada sen mustan suojaavan kumiosan läpi, mutta sitten taas, ei mitään mikä estäisi saamasta hommaa valmiiksi, pieni hankaluus vain.

Suosittelen hankkia laadukkaat työvälineet ja ottaa huomioon, että olisi riittävästi tilaa kokoonpanoa varten. On myös tärkeää, että pohja johon asennetaan sauna, on tasainen, tehty betonista tai muusta kovasta materiaalista. On hyvä miettiä jokaista askelta kahdesti sekä olla hosumatta. Sähköruuvimeisseli, mittanauha, vesivaaka ja kumivasara ovat tietysti tarvittavat työvälineet. Puulauteiden, huopakaton ja penkkien asentaminen sisätiloihin ei ollut iso juttu ja se oli melko helppo tehdä!

4.Miten voit kuvailla saunakokemustasi?

Se on yksinkertaisesti upea! Koko perheeni oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja nautimme kynttilöiden koristevaiheesta, lyhdyn valinnasta ja saunan tekemisestä rauhalliseksi ja rentouttavaksi paikaksi, jossa voimme kaikki tavata ja nauttia nykyhetkestä yhdessä. Joskus minusta tuntuu, että elämme maailmassa, jossa kaikilla on vain kiire ja harvoin on hetki pysähtyä. Menemme katsomaan elokuvaa tai vietämme aikaa puhelimien parissa, mutta se ei vain tunnu lepäämiseltä, mielessämme on jatkuvasti huolia ja murehtimista huomisesta!! Nyt rentoudun saunassa ja hengitän syvään, tämä on juuri sitä mitä tarvitsin!

Kahden kuukauden käytön jälkeen voin vahvistaa, että laatu on todella hyvä. Puulaudat laajenivat hieman, lisäksi jouduimme säätämään puuovia kuuman ilman vaikutuksen takia, mutta tämä on vakiomenettely kaikissa saunoissa, varsinkin ensimmäisinä käyttöaikoina. Sauna toimii hyvin ja toivon, että se kestää vuosia! Tämä on paras investointi, jonka olemme tänä vuonna tehneet, ja olemme erittäin tyytyväisiä Baltreston asiakaspalvelusta! Lämmin kiitos edullisesta ja laadukkaasta saunasta!:

Toivomme näkevämme lisää hänen luovia pyrkimyksiään tulevaisuudessa ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää.

Jaa tämä viesti


Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: