Kompakti ja helposti siirrettävä tynnurisauna hienolla ja käytännöllisellä suunnittelulla

Kompakti ja helposti siirrettävä tynnurisauna hienolla ja käytännöllisellä suunnittelulla

Tynnyrisauna

Tynnyrisauna avaimet käteen periaatteella, on käyttövalmis heti toimituksen jälkeen!
Tynnyrisauna omaa kaikki ja vähän enemmän mitä vaaditaan hyvältä saunalta. Saunan pyöreä muoto ei ole pelkästään ilahduttaakseen katsojaa, vaan sillä saadaan aikaan nopeammin ja pienemmällä polttopuu määrällä haluttu lämpötila. Lämpötila jakautuu tasaisesti kaikkialle saunaan, koska siinä ei ole teräviä kulmia, jotka heikentävät lämmön virtausta. Näin ollen tynnyrisaunan löylyt ovat omaalaatuaan, joista taatusti nauttii jokainen joka rakastaa saunomista.
Tynnyrisauna on suhteellisen kompakti ja sitä on mahdollista siirtää tai vaikka kuljettaa toiseen paikkaan. Tynnyrisaunan ulkonäkö eroaa perinteisestä saunasta, mutta perinteisen saunan arvostajat varmasti tulevat ihastumaan tähän saunatyyppiin.
Tynnyrisaunoja on moneen lähtöön, pienistä joissa on vain löylytila, suurempiin joissa löylytilan lisäksi on pukuhuone ja terassi. Kaikissa saunoissamme on valmiiksi asennettu istuinlauteet, jotka ovat valmistettu haapa tai leppäpuusta. Halutessasi sinulla on mahdollisuus ostaa lattiaritilän/välipohjan tasoittaaksesi saunan hieman kaarevan lattian.

Tynnyrisaunan edut

Tynnyrisaunan suhteellisen pieni leveys mahdollistaa kuljetukset tai siirrot pitkienkin etäisyyksien päähän. Saunan kohtalaisen suuri pituus mahduttaa itseensä isommankin porukan. Suurimmat saunamme mahduttavat itseensä jopa kahdeksan aikuista henkilöä.
Tynnyrisaunan helppous on, että sen voi laittaa mihin tahansa tasaiselle alustalle tai vaikka suoraan maahan ilman sen suurempia pohjatöitä, koska tynnyrisaunoissamme on puujalakset. Käytännössä tynnyrisauna ei vaadi rakennuslupaa, koska se ei tarvitse kiinteää perustusta ja tarvittaessa sen voi siirtää. Varmista asia kuitenkin paikalliselta rakennusviranomaiselta.
Valitsiessasi valmiiksi kootun tynnyrisaunan vältytyt työllistävältä ja rahallisesti kalliilta urakalta. Tynnyrisaunamme toimitetaan valmiiksi kasattuna toivomaasi paikkaan ja voit aloittaa kiukaan lämmityksen muutamassa hetkessä. Ei tarvitse enää miettiä perustuksien rakentamista ja pelätä, että kaivinkoneet ja muut rakennus koneet vaurioittavat pihaasi ja ympäröivää kasvillisuutta omalla kömpelyydellään. Lisäksi voit huoletta istuttaa haluamaasi kasvillisuutta tynnyrisaunan välittömään läheisyyteen, koska juuret eivät voi vaurioittaa perustuksia niiden puuttumisen takia. Tynnyrisauna on oivallinen valinta. Se on nopea ja edullinen tapa päästä nauttimaan loistavasta saunan tunnelmasta, rentoutumisesta ja erinomaisista löylyistä. Ei tarvitse odottaa päivääkään rakennuslupia, suunnittelijan piirustuksia ja muita hankalia rakennusvaiheita mitkä liittyvät perinteisen saunan rakentamiseen. Lisäksi tynnyrisauna tuo oman yksilöllisen ilmeen pihaasi, jota tullaan ihastelemaan koko naapuruston voimalla.

Fispars Oy

Jaa tämä viesti


Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: