Kuinka pidän kylpytynnyrin vesi lämpöisenä?

pic palju + lämmin vesi testi 5

Kuinka pidän kylpytynnyrin vesi lämpöisenä?

Tarpeista ja toiveista riippuen, jokainen itse pysty valitsemaan kylpytynnyrin koon, muodon ja varustaa sen oman maun mukaisesti – olipa kyse sitten hierontajärjestelmästä, porejärjestelmästä tai LED-valaistuksesta, mutta asiakkaamme eivät usein tarkalleen tiedä, miten kylpytynnyrin vesi voi pitää lämpöisenä ja säästää energiaa.

Pohditaan myös kylpytynnyrin lisälaitteiden käyttömahdollisuuksia talvella. Päävaatimuksena kylpytynnyrin käyttöön talvella on estää veden jäätymistä kylpytynnyrissä ja käytetyissä järjestelmissä!

Ensinnäkin on tärkeää kartoittaa, kuinka usein aiot käyttää kylpytynnyriä:

  • Kylpytynnyriä käytetään harvoin: joka toinen viikko tai harvemmin.
  • Kylpytynnyriä käytetään säännöllisesti: kerran viikossa tai useammin.

1. Jos olet aikeissa käyttää kylpytynnyriä harvoin, lisävarusteiden valinta hoituu hetkessä.

Tässä tapauksessa voit tyhjentää vedet kylpytynnyristä jokaisen käytön jälkeen, eikä lisävarusteiden ostoon tai ylläpitoon tarvitse kuluttaa ylimääräistä aikaa tai rahaa. Suosittelemme kuitenkin lämpöeristekannen hankkimista, koska kansi auttaa pitämään lämpöä kylpytynnyrissä ja estää lehtien-ja muun roskan pääsyä. Kansi on kevyt ja äärimmäisen kätevä. Kansi on tarjolla suurillekin kylpytynnyreille, kuten 2×2 m tai 2×1.7m. Helposti puhdistettava kansi on helppo kiinnittää turvallisesti tynnyriin neljällä lukolla. Suosittelemme myös ¾-liitoksella varustettu tyhjennysputkistoa, joka voi yhdistää tyhjennysletkuun.

2. Jos kylpytynnyriä käytetään säännöllisesti, voimme tarjota lukuisia vaihtoehtoja lisävarusteista.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto:

2.1. Lämpöeristekansi + tulpat kamiinan läpivienteihin.

pic palju + lämmin vesi testi 1

Tämä yhdistelmä on edullisin tapa pitää kylpytynnyrin veden lämpöisenä, vaati vain veden lämpötilan säilyttämistä nollan yläpuolella puulämmityslaitteen avulla. Tässä tapauksessa on hyvä lämmittää kamiina joka 4 päivä. Yleensä tämä aika riittää, jotta +40 ° asteeseen lämmitetty vesi ei jäätyisi -5/ -10 ° pakkasten aikana. Kovempien pakkasten aikana vesi tulee lämmittää useammin. Huomioithan, ettei tulppia voi laittaa läpivienteihin kamiinan ollessa kuumana. Tulpat voi asentaa vasta silloin, kun olet varmistanut, että hiili on täysin sammunut.

2.2. Lämpöeristekansi + tulpat kamiinan läpivienteihin + polyuretaanieristys kylpytynnyriin.

pic palju + lämmin vesi testi 2

Kohdan 2.1 ohjeita noudatetaan, mutta lämmin vesi kylpytynnyrissä säilyy 50% kauemmin. Tässä tapauksessa suosittelemme lämmittää kamiina joka 6 päivä.

2.3. Hybridisetti: Lämpöeristekansi + tulpat kamiinan läpivienteihin + polyuretaanieristys + hiekkasuodatin + 3kW:n sähkölämmitin.

pic palju + lämmin vesi testi 3

Yhdistelmä ei vaadi lisää toimenpiteitä ylläpitämään lämpötilan nollan yläpuolella vakiona. 3kW:n sähkölämmitin ja suodatin tulee vain kytkeä sähköverkkoon ja asettaa haluttu lämpötila 3kW:n sähkölämmittimessä, jossa on säädettävä termostaatti, joka lämmittää veden haluttuun lämpötilaan (5-45°C) ja menee automaattisesti pois päältä. Termostaatti pitää jatkuvasti annetun lämpötilan. Kun haluat estää veden jäätymisen pakkaskausina, riittää, jos asetat termostaatin lämpötilaksi +5°C . Sähkökulutus on täten vähäinen. Jos ilma on yli -10° pakkasastetta ja kylpytynnyrisi varustettu pore-tai hierontajärjestelmällä, silloin on jäätymisen vaara, suosittelemme poistaa vedet kylpytynnyristä, kamiinasta ja kaikista muista järjestelmistä. 

Esitetään kylpytynnyrin lisävarusteiden käyttö talvikaudella.

Jaa tämä viesti


Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: