Kylpytynnyri ja kevät

Kylpytynnyri ja kevät

Kevään tullessa on aika hankkia kylpytynnyri

Aurinko lämmittää hitaasti mutta varmasti sulattaen talven lumen ja jään, ja lehdet puhkeavat puihin antaen luonnolle upeaa vehreyttä. Kevät on uudistumisen, siivouksen ja puhdistautumisen aikaa. Niin myös Fisparsilla. Siksipä juuri palju sopii tähän vuodenaikaan loistavasti!
Suomen kesään kuuluvat olennaisena osana saunomisen tuomat nautinnot ja järvessä uiminen. Joskus tuttu ja turvallinen ei kuitenkaan riitä, ja tänä keväänä kannattaakin panostaa hyviin hankintoihin jo etukäteen, jotta voisit tuoda omiin lomapäiviisi ja kesäisiin viikonloppuihisi uudenlaisia elämyksiä.
Viime vuosina Fisparsin kylpytynnyri eli palju on tuonut uutta luksusta monen kotipihaan tai mökkimaisemaan. Fisparsilta hankit erilaiset kylpytynnyrit ja kaikki niihin kuuluvat saunatarvikkeet helposti yhdestä osoitteesta.

Kevät on hyvä aika pystyttää kylpytynnyri kotipihalle

Kun lumet ovat sulaneet pihamaalta, paljun ostaminen ja kuljettaminen suoraan kotiosoitteeseen tai mökille on osuva vaihtoehto. Valinnan ei pitäisi olla vaikeaa, sillä Fisparsin kylpytynnyrivalikoima on laaja ja siinä ovat saatavilla niin lasikuitu kuin puiset ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylpytynnyrit. Paljut on varustettu joko ulkopuolisella tai uppokamiinalla, ja niissä on tilaa 3–9 hengelle.
Jos kevät on herättänyt rakennusinspiraatiosi, Fisparsin tarjoama Tee se itse -palju paketti on helppo tapa integroida kylpytynnyri juuri haluamaasi paikkaan vaikkapa terassiin. Voit myös tilata valmiin paljun, joka on heti valmis käyttöösi toimituksen jälkeen.
Kukapa ei pitäisi kylpemisestä hyvässä seurassa? Monesti parhaat jutut kerrotaan ja suhteita solmitaan, kun ilmapiiri on rennoimmillaan. Kun oma kylpytynnyri on hankittu jo keväällä, ehdit varmasti järjestää monet hauskat kevät- ja kesäjuhlat niin ystäville kuin työtovereillesikin. Näytä esimerkkiä ja tartu tilaisuuteen hankkia palju hyvissä ajoin – silloin pystyt myös nauttimaan valoisista kevät- ja kesäilloista taivasalla lämpimässä kylvyssä. Kuulostaa houkuttelevalta, vai mitä?
Kylpytynnyri on elämyksien lähde: voit lisätä kokemusten intensiivisyyttä esimerkiksi hankkimalla kauniisti tuikkivat led-valot tunnelmaa lisäämään tai vaikkapa humoristiset saunahatut vierailevien kylpijöiden päitä suojaamaan.

Kylpytynnyri kevätjuhliin, nopeasti ja luotettavasti!

Jos kevät yllättää, ja kylpytynnyri on hankittava äkillisesti, voit siinäkin tapauksessa luottaa Fisparsiin! Paljut toimitetaan yleensä noin 7 päivän kuluessa tilauksesta, mutta jos haluat
tarjota kylpyelämyksiä ystävillesi tai läheisillesi poikkeuksellisessa paikassa lyhyellä varoitusajalla, Vuokraa mobiili kylpytynnyri.
Vuokrattu kylpytynnyri toimii myös avaimet käteen -palveluna, jolloin voit keskittyä esimerkiksi juhlien järjestämiseen ja vieraiden mukavuudesta huolehtimiseen. Kylpytynnyrin vuokraaminen on hyvä ratkaisu, jos tarpeesi on tilapäinen. Yleensä kuitenkin ihastut paljussa kylpemiseen siinä määrin, että haluat hankkia itsellesi oman kylpytynnyrin lähitulevaisuudessa. Ehkäpä kylpytynnyri koristaa pihaasi jo tänä keväänä?

Jaa tämä viesti