Fisparsin parhaat varusteet kylpytynnyriin tai 15 must have -varustetta Fisparsin puulämmitteistä kylpytynnyriä varten

kuva Fisparsin parhaat varusteet kylpytynnyriin tai 15 must have -varustetta Fisparsin puulämmitteistä kylpytynnyriä varten

Fisparsin parhaat varusteet kylpytynnyriin tai 15 must have -varustetta Fisparsin puulämmitteistä kylpytynnyriä varten

Kylpytynnyri on paikka rentoutumiselle. Tynnyrissä loikoilun lomassa voit nauttia sen lukuisista terveyseduista ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Kylpytynnyrisi on paikoillaan, tasapainossa ja lämmin vesi odottaa nauttijoitaan, mutta jotakin puuttuu. Puuttuvan palan hahmottaminen voi olla vaikeaa, mutta täydellinen kylpytynnyrikokemus etsii vielä viimeistä silaustaan. Paranna kylpytynnyrikokemusta ja luo oma paratiisisi kylpytynnyrivarusteiden kanssa! Hyödylliset, ulkoilmakäyttöön tarkoitetut varusteet tekevät kylpytynnyristäsi ainutlaatuisen.

Olemme jakaneet varusteet toiminnallisiin ja viihteellisiin varusteisiin.

Toiminnalliset varusteet kylpytynnyriin

Toiminnalliset varusteet toimivat tietyllä tavalla. Ne tekevät kylpytynnyrin käytöstä helpompaa, tehokkaampaa ja mukavampaa.

1. Kylpytynnyrikansi

Kylpytynnyrikansi säästää vettä, edesauttaa veden lämmitystä ja suojaa tynnyriäsi mudalta ja sateelta. Jos lämmität veden kannen kanssa, lämpenemisprosessi nopeutuu 30-40%. Jos käytät polyuretaanieristettä yhdessä läpivientitulpan kanssa, kannen alainen vesi pysyy lämpimänä 3-4 päivään. Valitse lämpöeristetty kansi ja käytä minimimäärä energiaa ulkona kylpemiseen.Kuva varusteet kylpytynnyriin Kylpytynnyrikansi

2. Polyuretaanieriste

Kuva varusteet kylpytynnyriin PolyuretaanieristeVaahtoeriste on yksi tärkeimmistä varusteita, jonka voit kylpytynnyriisi hankkia. Syy on yksinkertainen: polyuretaanieriste on huomattavasti muita eristeitä energiatehokkaampi, jolloin asiakas saa paremman kylpytynnyrin pienemmillä kustannuksilla. Eriste ei ainoastaan ylläpidä lämpöä, mutta tuo mukanaan myös rakenteellista tukea, mikä pidentää kylpytynnyrin käyttöikää. Ja juuri tässä piilee polyuretaanieristeen  avainetu.

3. Tulppa kamiinan läpivientiin

Pidä kylpytynnyrisi vesi lämpimänä pitkään. Läpivientitulppa on pieni ja hyödyllinen tarvike, joka toimii mainiosti yhdessä polyuretaanieristeen ja kylpytynnyrikannen kanssa. Käytä resurssejasi viisaasti ja taloudellisesti.

4. Sähköinen ylläpitolämmitin 3kW

Kuva varusteet kylpytynnyriin Sähköinen ylläpitolämmitin 3kWTehokkaampi lämmitysratkaisu, joka pienentää lämmitysaikaa ja energiakustannuksia.

3kW sähköinen lämmittimemme lämmittää kylmän kylpytynnyrin (riippuen tilavuudesta ja ulkolämpötilasta). Lämmitin kykenee nostamaan veden lämpötilaa 1-3ºC tunnissa.

5. Hiekkasuodatin

Kuva varusteet kylpytynnyriin SandfilteranlagePerinteisesti kylpytynnyrin vettä ylläpidetään säännöllisin testauksin. Tämä auttaa kylpytynnyriäsi pysymään puhtaana. Vaikka eri menetelmät ovat varmasti toimivia, suosittelemme käyttämään hiekkasuodatinta, joka puhdistaa tehokkaasti veden ja poistaa tynnyriin kertyneitä rasvoja ja aineita vain minimimäärällä kemiallisia lisäaineita. Halutessasi voit tietenkin myös turvautua kemiallisten aineiden apuun, joita käytetään kotialtaiden puhdistuksessa leviä ja bakteereja vastaan.

6. KuitusuodatinKuva varusteet kylpytynnyriin Kuitusuodatin

Tee kylpytynnyrisi puhdistuksesta HELPPOA. Kuitusuodatin poistaa kylpytynnyrisi vedestä tehokkaasti lehtiä, ötököitä ja pieniä hiukkasia. Todellinen apukaveri, joka auttaa pitämään kylpytynnyrisi puhtaana ja kirkkaana.

7. Kamiinan savupiipun suojaritilä

Tärkeä varuste, joka suojaa palovammoilta. Ehdoton tuote lapsiperheiden käyttöön. Suojaritilä on valmistettu kiiltävästä ruostumattomasta teräksestä. Esteettinen ulkomuoto kruunaa kokonaisuuden.Kuva varusteet kylpytynnyriin

8. Tyhjennyshana

Auttaa tyhjentämään kylpytynnyrin veden ja tekee käytöstä helppoa ja kätevää. Tyhjennyshana on jokaisen kylpytynnyrin must have -tuote.

9. Tuhkalapio

Ehdoton varuste tuhkien poistoon. Erityisesti  tuhkalapiota varten suunnitellut koot ja mitat takaavat vaivattoman käytön.

 10. Portaat

Kuva varusteet kylpytynnyriin PortaatKoska kylpytynnyreiden korkeus on yli metrin, se tuo haasteen rajallisen liikkuvuuden henkilöille, kuten lapsille. Kylpytynnyrikäyttöön tarkoitetut portaat tekevät kylpyyn astumisesta helppoa ja jännittävää. Porrasvalikoimamme on laaja ja tarjoamme Strairs LUX -portaita, jotka näyttävät luonnonpuusta valmistetuilta korokkeilta.

 

11. Päätuet

Erityisesti suunnitellut päätuet kiinnitetään kylpytynnyrisi runkoon tukemaan päätä ja niskaa. Saatavana on 2 erinomaista kokotyyppiä: lasikuituisiin kylpytynnyreihin ja puisiin kylpytynnyreihin. Upea lisä kylpytynnyriin kuin kylpytynnyriin!Kuva varusteet kylpytynnyriin Päätuet

12. Juomataso

Kuva varusteet kylpytynnyriin JuomatasoJos saisit toivoa kylpytynnyriisi yhtä asiaa, mikä se olisi? No, juomataso tietenkin!

Tämä juomataso  tarjoaa täydellisen paikan juomille ja naposteltaville nauttiessasi kylvystäsi.

 

Viihdekäyttöön soveltuvat kylpytynnyrivarusteet

Monet kylpytynnyrit ovat ulkomuodoltaan tavanomaisia eikä muutoksia tai parannuksia välttämättä tarvita. Viihdekäyttöön soveltuvat kylpytynnyrivarusteet tekevät kylpykokemuksestasi kuitenkin aavistuksen rentouttavamman ja romanttisemman. Tutustutaanpa muutamaan suosittuun vaihtoehtoon:

13. Porejärjestelmä

Kuva varusteet kylpytynnyriin PorejärjestelmäKuplat rentouttavat kehoa ja mieltä sekä tuovat mukanaan kaunis valkoista kohinaa. Porejärjestelmä on täydellinen lisä heille, jotka haluavat saavuttaa lasikuituisen tai puisen kylpytynnyrin maksimaaliset terapeuttiset edut. Pieni ilmapuhallus rentouttaa ja rauhoittaa lihaksia, ja saa veden liikkumaan ja pyörimään kehosi ympärillä. Porejärjestelmä nopeuttaa veden lämpenemistä. Sekä puisen että lasikuituisen kylpytynnyrin pohjalla on 8 poresuutinta. Huom! Tämä ei ole HydroMassage -järjestelmä, vaikka tekeekin vedestä erittäin kuplivan!

14. Vesihierontajärjestelmä

Kuva varusteet kylpytynnyriin_VesihierontajärjestelmäVoimakas vesi- ja ilmavirtaus tarjoaa mainion selkähieronnan. Rentoudu vesihierontajärjestelmämme kanssa. Olemme lisänneet kylpytynnyrin sivuosaan 8 suutinta. Suuttimet ovat eri asennoissa, joista jokainen voi löytää itselleen sopivimman. Ero porejärjestelmän ja hierontajärjestelmän välillä on se, että hierontajärjestelmä vapauttaa sekä vettä että ilmaa porejärjestelmän vapauttaessa vain ilmaa. Suosittelemme käyttämään vesihierontajärjestelmää yhdessä porejärjestelmän kanssa paremman SPA-efektin takaamiseksi. Huom! Vesihierontajärjestelmä soveltuu ainoastaan lasikuituisiin kylpytynnyreihin.

15. LED-valot

Kuva varusteet kylpytynnyriin LED-valotKauniit LED-valojärjestelmät  korostavat kylpytynnyrisi sisustuksen tekstuuria ja yksityiskohtia, sekä tuovat kylpyhetkiin enemmän eloa. Pimeydessä LED-valot tarjoavat ympäristöön tarvittua lisävaloa. Valinnaiset LED-valojärjestelmät voidaan asentaa tietyn värin mukaan tai niin, että värit vaihtuvat väristä toiseen. Spektaakkelimainen valoshow on valmis! Tarjoamme 1, 2 ja 8 LED-valon sarjoja.

Aika hankkia varusteita!

Kuten huomaat, voit tehdä kylpytynnyrikokemuksestasi ainutlatuisen monella eri tavalla. Jos haluat parantaa kylpytynnyriäsi, yksi tai useampi lisävaruste hoitaa homman puolestasi. Kylpytynnyrivarusteet ovatkin mainio lahja kylpytynnyreiden omistajille. Jos etsit lasikuituiseen tai puiseen kylpytynnyriisi varusteita, Fispars on mitä mainioin paikka tarvikkeiden, osien ja lisälaitteiden ostoon. Paranna kylpykokemustasi kerta heitolla!

Mukavia kylpyhetkiä!

Jaa tämä viesti