Totuus puulämmitteisistä kylpytynnyreistä: edut ja riskit hyvään terveyteen

kuva riskit-hyvään-terveyteen-kylpytynnyreistä-2019

Totuus puulämmitteisistä kylpytynnyreistä: edut ja riskit hyvään terveyteen

Nykyaikainen puulämmitteinen kylpytynnyri on mainio vaihtoehto tai lisä uima-altaalle. Ulkokäyttöön tarkoitettuja puulämmitteisiä kylpytynnyreitä voidaan lämmityksen ansiosta käyttää läpi vuoden.

Mihin puulämmitteistä kylpytynnyriä lämmityksellä käytetään?

kuva KYLPYTYNNYRIT-blog

1. Stressin lievittäjä

Säännöllinen stressi johtaa lihasjännitykseen, päänsärkyyn ja väsymykseen. Helpoin tapa edistää endorfiinien luonnollista vapautumista kehossa on pulahtaa kuumaan kylpyyn.

2. Uniongelmat

Rentoutuminen kylpytynnyrissä auttaa sinua nukkumaan paremmin!

3. Terve iho

Kuuma kylpy avaa ihohuokosia ja nopeuttaa elimistön verenkiertoa, jolloin veri pääsee tehokkaammin tuottamaan elintärkeää happea ja ravintoaineita. Ihosi tulee hehkumaan terveyttä ja nuoruutta!

4. Lievittää niveltulehduksen oireita

Puulämmitteisessä kylpytynnyrissä virtaava vesi rentouttaa lihaksia ja vähentää nivelkipuja.    Tutkimukset osoittavat puulämmitteisen kylpytynnyrin säännöllisen käytön vähentävän kipulääkkeiden ja muiden tulehduskipulääkkeiden käyttöä.

5. Alhaisempi verensokeri

Lämmin vesi nostaa kehon lämpötilaa, mikä laskee verenpainetta ja nostaa sydämen sykettä. Pulahdus kylpytynnyriin voikin rentoutumisen ohessa toimia mainiona cardioharjoitteena (sydäntreeninä).

pic Puulämmitteisestä-kylpytynnyristä6. Perheen keskeistä aikaa

Puulämmitteisestä kylpytynnyristä nauttii koko perhe: voitte pitää hauskaa yhdessä ilman älypuhelimia, televisiota tai internettiä. Suuret puulämmitteiset kylpytynnyrit ovat täydellisiä lasten ja aikuisten juhliin. Juhlasi tulevat olemaan todellinen hitti: voit laittaa pystyyn vaikkapa Nemon etsimispelin tai merirosvojen aarrejahdin.Lapset saavat käyttää kylpytynnyriä vain aikuisen valvonnan alla.

Tämä ei koske ainoastaan vedessä vietettyä aikaa, vaan myös puulämmitteisen kylpytynnyrin vieressä pelattuja pelejä ja muita aktiviteetteja. Kostea ruohikko ja muut liukkaat pinnat nostavat loukkaantumisten riskiä.

Onko kylpytynnyreillä sitten terveysriskejä?

Itse asiassa puulämmitteisen kylpytynnyrin käyttö ei sisällä lainkaan kieltoja; muutama viisas suositus on kuitenkin hyvä pitää mielessä:

  1.  Puulämmitteisen kylpytynnyrin käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Raskausajan suositukset kehottavat välttämään kuumassa kylpemistä ja saunomista. Taustalla on pelko äidin kehon lämpötilan noususta, jonka väitetään aiheuttavan etenkin alkuraskaudesta keskenmenoja ja sikiövaurioita.
  2. Akuuteissa tulehdus sairauksissa (ruumiinlämpötila 37,5 tai enemmän)
  3. Erilaiset verenvuodot
  4. Vakava sydänsairaus

Löydät puulämmitteisten kylpytynnyreiden valikoiman katalogistamme. Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon istuimilla, vesihierontajärjestelmällä tai muilla lisätarvikkeilla, jotka mahdollistavat vesihoidot mukavassa ympäristössä.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sinua tekemään oikean päätöksen!

Jaa tämä viesti