Kuinka valita puulämmitteisen kylpytynnyrin muoto ja koko?

kuva KYLPYTYNNYRIT TERASSIIN

Kuinka valita puulämmitteisen kylpytynnyrin muoto ja koko?

Puulämmitteinen kylpytynnyri on joustava ja monipuolinen vaihtoehto altaalle tai jacuzzille vuodenajasta riippumatta. Eikä tässä vielä kaikki – kylpytynnyri on kerrassaan hauska lisä kotitalouteen kuin kotitalouteen.

Nämä kylpytynnyrit on valmistettu puusta, joka on läpäissyt erityisen lämpökäsittelyprosessin. Sään- ja sateenkestävyys on mainio. Puutuotteilla on tapana säilyttää alkuperäinen ulkomuotonsa, mutta huolenpidon ja kireyden ongelma on huomattavasti vaivattomampi ratkaista saumattomassa designissa.

Puulämmitteisen kylpytynnyrin muotoa ja kokoa on kuitenkin syytä harkita. Onhan tuotteen istuttava virkistyskäyttöön tarkoitettujen tilojen ja sisustuksen keskelle. Tavoitteena on mukava, toimiva ja esteettinen kokonaisuus.

kuva KYLPYTYNNYRIT_shape_1
kuva KYLPYTYNNYRIT_shape_2
kuva KYLPYTYNNYRIT_shape_3

Puulämmitteisen kylpytynnyrin koko riippuu tynnyrin muodosta ja tavanomaisista parametreista. Kylpytynnyreitä on saatavana kahdelle, kolmelle, neljälle ja useammalle ihmiselle.
Parametrien valitsemiseen vaikuttavat puulämmitteisen kylpytynnyrin sijoituspaikka ja henkilömäärä. Valitessasi puulämmitteistä kylpytynnyriä, on syytä ottaa huomioon seuraavat mitat:
• pituus
• leveys
• korkeus

Esimerkiksi kahden hengen soikea puulämmitteinen kylpytynnyri (vakiokoko) on halkaisijaltaan 100 cm. Pyöreä puulämmitteisen kylpytynnyrin halkaisija on puolestaan 160 cm tai enemmän. On syytä ottaa huomioon, että puulämmitteisen kylpytynnyrin keskimääräinen korkeus on 120 cm. Käyttökorkeus on näin ollen 110cm, sillä puulämmitteisen kylpytynnyrin pohja (luonnollisesta ilmanvaihdosta ja viemäriyhteyksistä johtuen) asennetaan noin 10 cm maan yläpuolelle.

pic kylpytynnyrit järjestelmäVoit yhdistää puutekstuurin kauneuden ja absoluuttisen vedenkestävyyden muotoilun kanssa. Lasikuituisten kylpytynnyreiden ulkokuori koostuu puulevyistä klassisen tynnyrin tapaan. Sisus on valmistettu lasikuidusta, joka ei vaadi puun tapaan erityistä huolenpitoa. Puulämmitteinen kylpytynnyri on usein valmistettu geometrisiä muotoja mukaillen; tynnyri on muodoltaan joko suorakulmainen, pyöreä tai ovaali. Puulämmitteisen kylpytynnyrin koko ja muoto määrittelevät sen kapasiteetin ja veden lämmitysnopeuden.

Puulämmitteisen kylpytynnyrin suosituin lämmitysmenetelmä on tietenkin puulämmitteinen kamiina. Vaihtoehto on yksinkertainen, taloudellinen ja ylivoimaisesti suosituin. Vesi lämpenee nopeasti (1-3 tunnissa riippuen puulämmitteisen kylpytynnyrin tilavuudesta ja käytetyn kamiinan tehosta). Erityisen tärkeä ratkaisu kylmien ilmastojen alueille!

Jos epäröit puulämmitteisen kylpytynnyrin muodon, koon mittaamisen, värin tai materiaalin kanssa, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä konsulaattiimme. Autamme mielellämme sinua valitsemaan parhaan mallin tilaa ja käyttötarkoitusta silmällä pitäen.

Jaa tämä viesti