Palju puukamiinalla on todellinen rentoutumisen sekä hyvinvoinnin työkalu.

Palju puukamiinalla on todellinen rentoutumisen sekä hyvinvoinnin työkalu.

Kuuman veden piristävät, rentouttavat, hyvinvointia sekä kauneutta edistävät ominaisuudet on huomattu jo kaukana historiassa. Tämä on tärkeä tosiasia nykypäivänä, sillä arjen stressissä ja kiireessä ihmiset unohtavat pitää huolta omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Mikään ei rentouta sekä helpota väsymystä ja stressiä yhtä hyvin kuin ihana kylpyhetki aidonpuun tuoksuisessa kylvyssä, varsinkin jos sen saa jakaa lähimmäisten kanssa aidossa paljussa virkistävän juoman kera.
Kylpytynnyri on alunperin lähtöisin Kaukoidästä ja se tunnetaan nimellä Ofuro. Euroopassa puinen kylpytynnyri tavattiin ensimmäisen kerran noin 1500 vuotta sitten ja se oli tullut tänne jäädäkseen. Kylpytynnyri kotiutui Eurooppaan nopeasti ja sen kysyntä kasvoi rajua vauhtia, etenkin varakkaissa perheissä. Kylpytynnyrin suosio oli erittäin korkealla aina siihen asti, kunnes metalliset kylpyammeet ja suihkut alkoivat viedä voiton. Noin 2000 luvun taitteessa ”päivitetty” kylpytynnyri alkoi palata suosioon ja suosion kasvu on ollut todella progressiivista. Tänä päivänä paljut puu tai kaasulämmittimellä ovat nousseet entiseen mahtiinsa ja kylpytynnyri jatkaa ihmisten sydämien valloitusta ympäri maailman edelleen.
Kylpytynnyrin suuri hienous on, että oman lämmittimen ansiosta kylpytynnyriä voi käyttää riippumatta vuodenajasta tai ulkona olevasta säästä. Tehokkaan puu tai kaasulämmittimen ansiosta vesi lämpenee nopeasti kovillakin pakkasilla ja voit mennä kuumaan kylpyyn samalla ihaillen tähtitaivasta vaikka ulkona olisi reilusti miinusasteita. Kylpytynnyri pitää kokea ja sen kaikki hienoudet voi ymmärtää vasta sen jälkeen kun on itse kokeillut tätä loistavaa keksintöä.
Onneksi tänä päivänä voidaan huoletta sanoa, että ajat jolloin kylpytynnyri oli ainoastaan varakkaiden ulottuvissa ovat ohi. Nykypäivänä paljuja on moneen lähtöön. Markkinoilla on kattava valikoima erilaisia materiaaleja, muotoja sekä kokoja. Nykyään melkein jokaisella on mahdollisuus hankkia itselleen juuri makunsa mukainen kylpytynnyri ja nauttia kuuman kylvyn hyvistä vaikutuksista ihmisen fysiologiaan. Kylpytynnyri on hyvä vaihtoehto pienen uima-altaan tilalle. Se tuo oman tyylikkään ja lämpimän vivahteen teidän takapihalle tai terassin päähän. Luonnonpuusta valmistettu palju tuo omanlaisen rauhallisuuden ja luonnonläheisyyden tunteen teidän takapihan sisustukseen. Fispars Oy:n tarjoamat kylpytynnyrit ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tiukasti perinteitä noudattaen, tietenkin huomioiden tuotteiden ja materiaalien kehittymisen.

Fispars Oy toivottaa kaikille oikein mukavia ja unohtumattomia kylpyhetkiä!

Fispars Oy

Jaa tämä viesti